Vicecampioana en-titre la handbal feminin, Minaur Baia Mare, a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, de formaţia Gloria Bistriţa, scor 27-26 (16-11), în ultimul meci din etapa a 21-a a Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma rezultatului, Minaur rămâne pe locul 4 în clasament (39 puncte), iar Gloria Bistriţa egalează SCM Craiova pe locul 9 (29).

În celelalte partide ale rundei s-au înregistrat rezultatele: Măgura Cisnădie - CSM Bucureşti 19-36, HC Zalău - Rapid Bucureşti 19-26, CSM Slatina - CSM Deva 27-23, Ştiinţa Bucureşti - SCM Craiova 19-35, Dacia Mioveni - SCM Râmnicu Vâlcea 24-32, Dunărea Brăila - Gloria Buzău 27-26.

Pe primele trei locuri ale clasamentului se află, în ordine, Rapid Bucureşti, 54 puncte, CSM Bucureşti, 53 şi SCM Râmnicu Vâlcea, 43.

Etapa a 22-a este intermediară, cu partide programate în 12-13 aprilie, după care Liga Naţională se întrerupe pentru partidele naţionalei din preliminariile Campionatului European din acest an.

Tricolorele vor juca în deplasare, cu Insulele Feroe, în 20 aprilie, respectiv pe teren propriu, cu Austria, în 24 aprilie. Înaintea acestor dispute, ultimele din grupa 2 preliminară, România se află pe locul 3, cu 3 puncte, după Danemarca 8 şi Austria 5. Insulele Feroe se află pe ultimul loc, cu nicio victorie.

Doar primele două clasate se califică la turneul final al Campionatului European din acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.