Fundaşul sud-coreean Min Jae-Kim a semnat marţi un contract pe cinci ani cu echipa germană Bayern Munchen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Min Jae-Kim (26 de ani) va purta la Bayern tricoul cu numărul 3.

„Min Jae-Kim a avut o ascensiune importantă. Cel mai recent a câştigat campionatul Italiei cu SSC Napoli şi a fost votat cel mai bun fundaş din Serie A. Impresionează atât prin prezenţa fizică, cât şi prin mentalitate şi viteza. Ne bucurăm că poate începe să se pregătească imediat şi suntem convinşi că va fi o inspiraţie pentru fanii noştri cu stilul său de joc”, a declarat Jan-Christian Dreesen, directorul executiv al lui Bayern.

„ FC Bayern este visul oricărui fotbalist. Aştept cu nerăbdare tot ce mă aşteaptă aici, la Munchen. Pentru mine înseamnă un nou început, voi continua să mă dezvolt aici. În discuţiile cu clubul mi-a fost clar încă de la început cât de mare este interesul faţă de mine. Primul meu obiectiv este să joc o mulţime de meciuri şi, în plus, vreau să câştig cât mai multe titluri”, a declarat şi internţional sud-coreean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.