FC Dinamo Bucureşti a ajuns la acord cu mijlocaşul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) pentru a evolua la echipa din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brito se va alătura astăzi lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, de la Marbella, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.

Brito a evoluat în ultimele două sezoane competiţionale la Xanthi, în prima ligă a campionatului din Grecia, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense (toate din Portugalia) şi pentru Recreativo Libolo (Angola).

44 de meciuri, 6 goluri şi două pase decisive a adunat Brito pentru Xanthi în ultimele două sezoane competiţionale, în campionat şi în Cupa Greciei.

2 selecţii are Brito la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde.

89 de partide a jucat Brito în prima ligă a campionatului din Portugalia pentru Maritimo, Boavista şi Gil Vicente. A înscris 5 goluri şi avut 5 pase decisive.

31 de ani a împlinit Brito, fiind născut pe 16 noiembrie 1987, la Moita, în Portugalia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.