Mijlocaşul echipei naţionale a României Mihai Pintilii, a declarat, duminică seară, după remiza din meciul cu Spania, scor 0-0, că rezultatul este foarte bun şi a precizat că pentru "tricolori" e bine că nu au pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A trebuit să alergăm foarte mult, dar, în final, doar rezultatul contează. E un rezultat mare, la fel cum a fost şi cel cu Argentina. Important este că nu am pierdut. S-a terminat foarte bine pentru noi. Nu pot să spun că a fost cel mai bun meci pentru Stanciu, va avea ocazia să facă altele şi mai bune. Să nu şi-o ia în cap, e încă foarte tânăr! Publicul a fost senzaţional, trebuie să le mulţumim fanilor", a spus Pintilii, conform Dolce Sport.

Atacantul Bogdan Stancu a afirmat că acest meci a arătat că naţionala României se află la un nivel bun. "Am pregătit foarte bine acest meci, era unul important pentru noi. Cred că am făcut un meci bun. Meciul acesta ne-a arătat că suntem la un nivel bun dacă am făcut egal cu Spania. Ne-am dorit să jucăm fotbal, nu să stăm doar în apărare. A fost un public frumos, iar terenul bun. Ne-am simţit foarte bine. Nicuşor Stanciu a arătat că merită să poarte tricoul cu numărul 10. Sper să joace la fel de bine în continuare, două meciuri nu sunt de ajuns", a precizat Stancu.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu reprezentativa Spaniei, într-un meci amical disputat pe Cluj Arena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.