Argentinianul Lionel Messi, care a câştigat seara trecută pentru a opta oară Balonul de Aur, a declarat că nu este sigur că fanilor echipei PSG le-ar plăcea ca el să le prezinte trofeul pe Parc des Princes, informează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este întotdeauna special să vii aici, să vii la această gală. Am trăit aici timp de doi ani şi mi-am făcut mulţi prieteni buni şi am amintiri frumoase. Sunt încântat de acest nou trofeu, de această nouă recunoaştere. (...) Nu sunt sigur că fanilor PSG le-ar plăcea ca eu să prezint Balonul de Aur pe Parc des Princes”, a spus Messi zâmbind.

El a menţionat că trofeul primit luni este unul special. “Da, bineînţeles, este special, la fel ca acela dinaintea lui, pentru că a venit după ce am reuşit cu naţionala Argentinei la Copa America, dar acesta este mult mai special pentru că vine după ce am câştigat Cupa Mondială, cel mai dorit trofeu pentru oricine. Este un vis devenit realitate pentru mine, pentru coechipierii mei, pentru o ţară întreagă. Să fim din nou campioni mondiali, cu ceea ce înseamnă şi mai ales cu ceea ce înseamnă pentru argentinieni, este special din acest punct de vedere”.

Messi a jucat la PSG în perioada 2021-2023, înainte de a pleca la Inter Miami. El a vorbit după plecarea de la Paris că adaptarea acolo a fost foarte grea pentru el şi că nu a fost fericit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.