Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XXVII-a a campionatului Spaniei, în care Lionel Messi a marcat golul 600 din carieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi a înscris în minutul 26. Este al 539-lea gol marcat de argentinian pentru FC Barcelona.

Lionel Messi mai are în palmares 61 de goluri înscrise pentru naţionala Argentinei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul lui Messi a fost al 100-lea al FC Barcelona în acest sezon, în meciurile oficiale.

Înainte de startul jocului, au fost omagiaţi fostul internaţional spaniol Enrique Castro Gonzalez “Quini”, care a murit miercuri, la vârsta de 68 de ani, şi a căpitanului Fiorentinei, Davide Astori, care a încetat din viaţă noaptea trecută, la 31 de ani.

La meci au asistat 90.356 de spectatori, cel mai numeros public de la meciurile de acasă ale catalanilor din acest sezon.

Tot duminică, Levante a remizat cu Espanol, scor 1-1 (goluri Morales ’55 – penalti / Baptistao ‘90+1).

Partidele Real Sociedad – Alaves şi Valencia – Betis Sevilla au loc de asemenea duminică, iar meciul Celta Vigo – Las Palmas este programat luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.