Serena Williams a postat, luni, un mesaj pe contul ei de Instagram, pentru copilul său nenăscut, în care îşi arată bucuria pentru faptul că poate împărţi cu el locul I WTA, chiar de ziua de naştere a logodnicului Alexis Ohanian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serena Williams a revenit, luni, pe primul loc în clasamentul WTA, după ce germanei Angelique Kerber i-au fost retrase punctele câştigate anul trecut, la Stuttgart.

"Dragul meu copil, tu mi-ai dat puterea pe care nu ştiam că o am. M-ai învăţat adevăratul înţeles al liniştii şi păcii. Abia aştept să te întâlnesc. Abia aştept să te alături lojei jucătorilor anul viitor. Dar cel mai important este că sunt atât de fericită să împart numărul 1 în lume cu tine... încă o dată, astăzi. De ziua lui Alexis Ohanian (n.r. - împlineşte 34 de ani). De la numărul 1 mondial la cel mai tânăr număr 1. - Mama ta", a scris jucătoarea americană de tenis în vârstă de 35 de ani.

Williams a anunţat, săptămâna trecută, că este însărcinată în 20 de săpătămâni. Ea este logodită şi urmează să se căsătorească cu Alexis Ohanian, co-fondatorul reţelei de socializare Reddit.

Serena Williams nu a mai jucat în circuitul WTA de la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a câştigat Australian Open. Ea a obţinut al 23-lea titlu de Grand Slam din carieră şi a depăşit recordul stabilit de Steffi Graf, de 22 de titluri.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.