Presa din Peninsula Iberică anunţă sosirea lui Kylian Mbappé de la Paris Saint-Germain la Real Madrid pentru un salariu anual de 30 de milioane de euro şi un bonus (suma primită la semnarea contractului) record la semnătură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chiar dacă a spus că îşi va anunţa decizia "foarte repede", Spania este convinsă de asta: atacantul parizian va purta culorile lui Real Madrid în sezonul viitor şi cifrele pentru sosirea lui încep să se scurgă.

"Da", afişează cotidianul sportiv Marca, spunând că francezul, campion mondial, şi-a dat „deplinul acord” conducătorilor de la Casa Blanca.

Este doar „o chestiune de zile” pentru ziarul care încă mai speculează data exactă a oficializării.

As susţine că Mbappe, în vârstă de 23 de ani, plănuieşte să-şi ia rămas bun de la clubul francez săptămâna viitoare, dar Real Madrid este aşteptat să-i oficializeze sosirea doar după finala Ligii Campionilor.

Marca oferă mai multe detalii despre conţinutul contractului care ar urma să acopere cinci ani. Jucătorul ar primi 30 de milioane de euro anual dar mai presus de toate ar primi un bonus la semnătură de 120 de milioane de euro!

AS susţiine altceva: între 40 şi 60 de milioane de euro salariu (adică cel mai mare salariu din istoria clubului) pe sezon (cu un contract care urmează să fie definit între patru şi şase ani) dar o primă mai mică, de 100 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.