Tehnicianul bosniac Mejo Kodro a fost numit joi în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a Bosniei, post pe care l-a mai ocupat în anul 2008.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul căpitan al naţionalei Bosniei, Meho Kodro a devenit selecţionerul echipei naţionale din  ţara sa, fiind ales cu unanimitate de voturi de Consiliul Executiv al Federaţiei Bosniace de fotbal (N/FSBiH).

„Kodro posedă cunoştinţele şi calificările necesare pentru a duce echipa noastră la Euro”, a declarat Vico Zeljkovic, preşedintele N/FSBiH.

Kodro îl înlocuieşte la conducerea naţionalei bosniace pe Faruk Hadzibegic, antrenorul care a încheiat contractul, de comun acord, cu Federaţia, la 23 iunie, după ce echipa naţională pierduse ultimele trei meciuri din calificările pentru Euro 2024, înregistrând şi o ruşine istorică, 0-2 cu Luxemburg, pe teren propriu.

Meho Kodro a mai fost selecţionerul Bosniei în anul 2008, când a condus echipa în două meciuri, fără să obţină victoria.

Printre echipele pregătite de Kodro se numără Real Sociedad B, FK Sarajevo, Servette Geneva sau Stade Lausanne Ouchy.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.