Un număr de 20 de copii, care se aflau la Festivalul ”Bărcile Dragon” care se desfăşoară pe Dunăre, la Orşova, au căzut în apele fluviului. Copiii au fost scoşi repede din apă de echipele de intervenţie, o singură persoană suferind atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, în barca răsturnată se aflau 20 de copii care au fost scoşi la mal de pompieri şi poliţişti de frontieră.

"Cu puţin timp în urmă, în timpul unei competiţii sportive organizate în municipiul Orşova, pe fluviul Dunărea,  Festivalul Bărcile Dragon, o barcă cu 20 de copii (sportivi) s-a răsturnat. Două echipaje de pompieri si poliţişti de frontieră, cu două ambarcaţiuni, au intervenit de urgenţă pentru salvarea acestora,  toti copiii fiind scoşi la mal în siguranţă", transmite ISU Mehedinţi.

Un singur copil, în vârstă de 14 ani, a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.