Sportivul Răzvan Ursachi a adus, joi, prima medalie pentru România la Universiada de vară, de la Napoli, la sabie individual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabrerul Răzvan Ursachi l-a învins la o tuşă pe italianul Dario Cavaliere în optimile concursului masculin individual (15-14), apoi a reuşit să treacă de georgianul Mikheli Mardaleishvili în sferturi, tot după un succes la limită, 15-14.

În semifinala cu germanul Frederic Kindler, Răzvan a fost învins cu 15-10, obţinând astfel medalia de bronz.

Campion universitar al probei a devenit sud-coreeanul Oh Sanguk, care l-a întrecut în finală pe Frederic Kindler (15-10).

La cea de-a 30 ediţie a Universiadei de vară, România este reprezentată, în total, de 86 de sportivi, care concrează, între 3-14 iulie, în 10 din cele 18 discipline ale competiţiei, adică atletism (feminin, masculin), baschet (feminin), gimnastică artistică (feminin, masculin), înot (feminin, masculin), judo (feminin, masculin), scrimă (feminin, masculin), tenis de masă (feminin, masculin), rugby (masculin), Taekwon-Do (feminin, masculin) şi tir sportiv (feminin, masculin).

La Universiadă participă aproximativ 12.000 de sportivi din întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.