Naţionala de rugby a României va disputa ultimul meci din sezonul 2021 al Rugby Europe Championship, cu Ţările de Jos (Olanda), la 13 noiembrie, informează frr.ro

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua dată a fost anunţată oficial, marţi, de Rugby Europe. Meciul a fost programat iniţial pentru 3 iulie, însă a fost mutat pentru că România va întâlni în acea zi, într-un meci test World Rugby, Argentina.

Stejarii vor juca partida cu Ţările de Jos pe teren propriu, detaliile legate de stadion şi ora de începere a întâlnii urmând a fi anunţate.

În actuala ediţie a REC, România are două victorii, cu Portugalia 28-27 şi cu Spania, 22-16 şi două înfrângeri, 18-13 cu Rusia şi 28-17 cu Georgia, aflându-se pe locul 2 al clasamentului.

Ediţia din acest an a Rugby Europe Championship coincide şi cu debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franţa pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiţiei 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

Olanda se află în premieră în Rugby Europe Championship, învingând, luna trecută, în meciul de play-off, Belgia, cu 23-21.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.