Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, a fost deranjat de evoluţia unora dintre jucătorii săi şi recunoaşte că Oţelul a fost echipa mai bună, în înfrângere de luni seara, de la Sibiu, 2-4 cu formaţia Oţelul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un deznodământ urât. Când incepi de la scorul de 0-2 în minutul 4 e greu să revii. Mă aşteptam să avem o reacţie, dar nu am avut-o. Am scăpat uşor! Am căzut şi psihic, după foarte multe greşeli pe care le-am făcut. Mă deranjează reacţia unor jucători şi evoluţia lor, jucători de la care aşteptam mai mult. Au fost patru-cinci jucători care până acum au făcut diferenţa. Evoluţia lui Mihai a fost un exemplu. Alştfel, multe greşeli, la primul gol, la golul patru. Oţelul astăzi a fost mult mai bună. Cu ce ne-au surprins? Cu siguranţa pe care au dat-o, au câştigat toate duelurile, noi nu am contat la mijlocul terenului. A fost o zi proastă sau poate adversarul nu ne-a lăsat să jucăm, şi-a luat toate măsurile. Aveam mare nevoie ca să câştigăm, dar nu numai că nu am câştigat, dar şi evoluţia noastră a fost slabă. Poate şi eu am greşit că am pus presiune prea mare şi le-am cerut mai mult decât pot. Acum o să aibă o zi liberă şi pe urmă venim la muncă şi o luăm de la capăt. Îmi pare rău pentru suporteri, care au făcut deplasarea aici, sper să ne revanşăm la următorul meci”, a declarat Mircea Rednic.

Echipa Oţelul Galaţi a învins luni seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia UTA Arad, în ultimul meci al etapei a 16-a.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.