Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi Sf Gheorghe, le recomandă elevilor săi să nu se destindă după victoria obţinută joi la Sofia, 2-0 cu ŢSKA Sofia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un joc greu! Am întâlnit o echipă foarte bună, cu un sistem care ne-a pus în dificultate în anumite momente. În seara asta, aici, am avut un joc bun defensiv şi o a doua repriză în care cred că am controlat jocul. Trebuie să fim atenţi pentru meciul de la noi, de la Sf. Gheorghe! Calificarea nu este încă jucată, chiar dacă avem un avantaj de două goluri. Trebuie să fim foarte atenţi, pornim cu un avantaj şi trebuie să îl menţinem”, a atras atenţia Liviu Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a învins joi seara, în deplasare, sor 2-0, echipa bulgară ŢSKA Sofia, într-un meci contând pentru prima manşă din turul al doilea de calificare din Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.