Meciul Timişoara Saracens – Northampton Saints, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, în grupele European Rugby Challenge Cup, a fost anulat din cauza zăpezii care a făcut terenul impracticabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate, din cauza zăpezii care continuă să cadă, fără vreo posibilitate ca ninsoarea să se oprească pentru a putea fi disputat meciul în deplină siguranţă pentru jucători, partida de astăzi se anulează. Mulţumim tuturor celor prezenţi la stadion pentru efortul depus în această dimineaţă”, a anunţat Timişoara Saracens.

European Professional Club Rugby a precizat, pe site-ul oficial, că meciul a fost anulat deoarece terenul de la stadionul Dan Păltinişanu a devenit impracticabil. “Arbitrul Joy Neville nu a avut altă opţiune decât să anuleze meciul. Deoarece continuă să ningă în România, nu au existat alternative pentru disputarea confruntării. Echipa Northampton Saints se întoarce în Anglia”, se arată pe site-ul epcrugby.com.

La Timişoara s-au făcut eforturi, sâmbătă, pentru curăţarea zăpezii de pe gazon, în acest scop mai mulţi suporteri venind la stadion cu mult înainte de ora 14.30, la care ar fi trebuit să înceapă meciul contând pentru etapa a IV-a a grupelor Challenge Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.