Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, sâmbătă, nu înainte de ora 23.00, cu americanca Sloane Stephens, locul 151 WTA, beneficiară a unui wild card, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ele se vor întâlni a doua oară în această lună. La 1 august, românca a învins-o, cu scorul de 7-6 (3), 6-0, pe americancă, în turul al doilea al turneului de categorie WTA de la Washington. Scorul general al întâlnirilor directe dintre ele este de 4-2, pentru Halep.

În cealaltă semifinală vor evolua, de la ora 19.00, Karolina Pliskova din Cehia, locul 1 WTA, şi spaniola Garbina Muguruza, locul 6 WTA.

Simona Halep poate deveni numărul 1 mondial dacă va câştiga turneul.

Tot sâmbătă la Cincinnati este programată finala probei de dublu, în care vor juca perechea Monica Niculescu/Su-Wei Hsieh (România/Taiwan) şi cuplul Yung-Jan Chan/Martina Hingis (Taiwan/Elveţia), cap de serie numărul 2. Această partidă va avea loc, duminică, în jurul orei 04.00, ora României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.