Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi OSK, este mulţumit de jucătorii săi, care au avut un start de sezon în care au întâlnit trei formaţii puternice, dar se plânge de absenţa unor jucători la meciurile care urmează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Meciul de astăzi a fost foarte greu pentru noi. Am întâlnit o echipă foarte bună. O primă repriză echilbrată, fără multe ocazii. S-a rupt echilibrul când s-a primit cartonaşul roşu. Am schimbat sistemul la pauză, dar nu am fost lucizi la finalizare. Îmi felicit jucătorii pentru că au crezut în rezultat, pentru că şi noi am rămas în zece oameni. Puteam să şi pierdem meciul ăsta.

Rodriguez este la spital şi am înţelesc că are o rană destul de adâncă şi trebuie să îl coasă. În momentul de faţă e o problemă pentru că nu mai am decât doi apărători centrali. Va trebui să găsim o soluţie cât mai repede. În seara asta o să ne bucurăm de victoria obţinută, după aceea o să ne pregătim pentru meciul cu TSKA Sofia”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa Sepsi OSK a învins vineri, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FCU Craiova, în primul meci din etapa a doua a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.