Roland Niczuly, portarul echipei Sepsi, recunoaşte că formaţia sa a fost slabă în meciul pierdut duminică, la Sf. Gheorghe, 2-5 cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost jalnici, din păcate. E greu să îmi găsesc cuvintele după acest meci. Trebuie să trecem repede peste el, miercuri ne aşteaptă un meci la Hermannstadt , în Cupa României, suntem deţinătoarea cupei şi trebuie să ne onorăm statutul. Nu avem timp să ne ligem rănile. Am primit cinci goluri, chiar dacă nu îmi vine să cred, trebuie să acceptăm. Ei avut cinci ocazii şi ne-au dat cinci goluri. În această seară nu ne-a mers abolut nimic. Nu cred că am mai arătat atât de slab ca acum. A fost un meci care trebuie repede uitat. La Craiova în minutul 7 a fost 2-0, aici a fost 2-0 în minutul 10 şi e greu să mai joci concentrat când eşti condus cu 2-0 în minutul 10”, a declarat Roland Niczuly.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.