Federaţia Română de Fotbal a anunţat la UEFA că partida pe care prima reprezentativă o va juca în luna noiembrie, pe teren propriu, împotriva Suediei, în preliminariile EURO 2020, se va disputa pe Arena Naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până în noiembrie, România mai are programate patru jocuri, trei pe teren propriu şi unul în deplasare, cu Feroe.

Astfel, pe 5 septembrie, ora 21:45, România – Spania, va avea loc tot la Bucureşti, pe Arena Naţională, iar 8 septembrie, ora 19:00, România – Malta, se va juca la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.

În octombrie, tricolorii vor evolua mai întâi în Feroe, pe 12 octombrie, iar trei zile mai târziu, pe 15 octombrie, pe Arena Naţională, adversara tricolorilor va fi reprezentativa Norvegiei.

După duelul cu Suedia programat pe 15 noiembrie, naţionala va mai disputa un meci, în deplasare, contra Spaniei, pe 18 noiembrie.

Arena Naţională va găzdui patru partide de la EURO 2020, trei din grupa C (14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală (29 iunie 2020). În cazul calificării, naţionala României va juca cel puţin două partide din faza grupelor „acasă”, pe Arenă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.