Meciul România – Malta, contând pentru grupa F de calificare la Campionatul European din 2020, a început, duminică, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

România: Tătăruşanu – Chipciu, Rus, Chiricheş, Ştefan – Cicâldău, Marin, Bordeianu, I. Hagi – Andone, Puşcaş. Selecţioner: Cosmin Contra

Malta: Bonello – Borg, Agius, Z. Muscat – Corbolan, Vella, R. Muscat, Gambin, Mbong – Farrugia, Nwoko. Selecţioner: Raymond Farrugia

Meciul este arbitrat de croatul Duje Strukan, ajutat de Goran Perica şi Vedran Durak, în timp ce al patrulea oficial delegat este Ivan Bebek. Strukan are 35 de ani şi pentru el meciul România – Malta este primul joc oficial din carieră la nivel de prime reprezentative.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în etapa a patra a grupei F, când tricolorii au câştigat în deplasare cu scorul de 4-0.

În grupa F se dispută duminică şi partidele Spania – Insulele Feroe şi Suedia – Norvegia, de la ora 21.45.

Clasamentul grupei:

1 Spania               5              5              0              0              13-3       15

2 Suedia               5              3              1              1              12-7       10

3 Norvegia          5              2              2              1              10-7       8

4 România           5              2              1              2              12-7       7

5 Malta                   5              1              0              4              2-12       3

6 Insulele Feroe                5              0              0              5              3-16       0

Pentru prima reprezentativă meciul de duminică este al zecelea din istorie la Ploieşti, unde are un bilanţ pozitiv: şapte victorii, două remize. Primul meci, unul amical, a avut loc în 1966, când România a învins Polonia cu 4-3. Ultima partidă jucată pe arena “Ilie Oană” a fost anul trecut, cu Lituania, în Liga Naţiunilor, meci încheiat cu victoria la scor a tricolorilor, 3-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.