Denis Alibec, autorul golului României în meciul de sâmbătă seara cu Israel, scor 1-1, crede că echipa noastră s-a retras foarte devreme în apărare, altfel tricolorii ar fi putut să înscrie golul victoriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă nu marcau atât de repede golul egalizator, poate că reuşeam să marcam noi. Israel e o echipă bună, dar cred că este greşeala noastră, ne-am retras prea repde şi prea mult. Eu cred că puteam mult mai mult la acest meci, dar ne-am mulţumit cu un punct. Acum trebuie să câştigăm următoarele trei meciuri, cu Kosovo, cu Belarus şi Andorra”, a spus Alibec.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.