Alon Hazan, antrenorul naţionalei Israelului, crede că echipa României a fost norocoasă sâmbătă seară, câştigând un punct din meciul cu echipa sa, scor 1-1, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu cred că egalul din seara asta este un rezultat bun pentru România. Noi am jucat mult mai bine. Am avut ocazii multe în repriza a doua şi meritam să câştigăm. Iată că se poate să reuşeşti să câştigi un punct, chiar şi fără să joci foarte bine. Kosovo a făcut egal cu Elveţia. Ştiam că Romania, Israel si Kosovo vor lupta pentru locul al doilea, dar iată că şi Elveţia vrea să piardă puncte şi se deschide chiar lupta pentru locul întâi”, a declarat selecţionerul naţionalei din Israel, Alon Hazan.

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.