Neluţ Roşu, jucătorul echipei Dinamo Bucureşti, crede că Dinamo, chiar învinsă în această seară de către Rapid, scor 0-4, va renaşte şi va lupta orice s-ar întâmpla.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O înfrângere ruşinoasă. Nu am fost umiliţi şi nu o să fim niciodată umiliţi! Vine această pauză care ne prinde bine. O să analizăm ce nu ne-a ieşit în această seara. De fapt, nimic nu ne-a ieşit, am fost puţini fricoşi, nu ne-am regăsit. Nu a fost vorba de galeria Rapidului, e o plăcere să joci pe un asemenea stadion, cu o asemenea atmosferă. Fanii noştri au plecat. A fost decizia lor, din ce am înţeles nu au fost lăsaţi să intre cu coregrafia pe stadion. Ne-au lipsit, normal. Le cerem scuze pentru înfrângerea din această seară. Avem multe de învăţat din acest meci. Dinamo merge înainte, ne batem orice ar fi şi vedem la sfârşitul campionatului unde suntem”, a declarat Neluţ Roşu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, scor 4-0, fornaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.