Ciprian Deac, jucătorul echipei CFR Cluj, ştie că nimic nu este pierdut şi că formaţia sa poate lupta la titlu şi anul acesta, dar speră că jocul slab din repriza secundă a înfrângerii cu Rapid, de luni seara, scor 1-3, a fost doar o întâmplare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O primă repriză bună, se pare că la pauză am ieşit altă echipă, nu am mai fost echipa din prima repriză, care a avut două-trei ocazii mari şi putea închide meciul. Nu ştiu, nu găsesc explicaţii. Am intrat foarte slab în a doua repriză, au venit peste noi, au marcat repede, cred că acolo a fost momentul când s-a rupt totul. Sper să fie un accident ce s-a întâmplat în seara asta, trebuie să ne revenim foarte repede pentru că la fotbal nu te aşteaptă nimeni. Nu e nimic pierdut, va urma şi returul, va fi şi play-off-ul, mai sunt foarte multe meciuri de jucat, eu cred că avem timp să ne revinem şi să ne batem să rămânem acolo sus. E clar că a contat şi absenţa antrenorului, pentru că la pauză el ne poate spune ce a văzut, ce e bine, ce e rău, e clar că a fost un dezavantaj pentru noi”, a declarat Ciprian Deac.

Echipa Rapid Bucureşti a dispus luni seara, pe teren propriu, scor 3-1, de formaţia CFR Cluj, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Albion Rrahmani a marcat de două ori.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.