Cristian Săpunaru, jucătorul echipei Rapid Bucureşti, şi-a asumat eşecul produs în meciul disputat de Rapid sâmbătă seara, la Iaşi, cu Poli, scor 1-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne cerem scuze că meciul ăsta l-am pierdut eu, nu echipa, cu acea gafă... a venit mingea din nocturnă, nu am văzut-o, am dat pe lângă ea şi i-am băgat în meci. Până atunci a fost o singură echipă pe teren.

Se întâmplă, mergem mai departe. Avem următorul meci cu UTA şi asta e!

La gafa mea s-a făcut diferenţa, dacă nu făceam acea gafă nu cred că îi băgam în meci. Nu aveam probleme, nu avuseseră nici o ocazie până în secunda aia, doar şuturi, aşa, din afara careului. Am pierdut un punct jumătate, nu am pierdut puncte preţioase şi o să recuperăm. Urmează meciul cu UTA unde trebuie să spălăm ruşinea din meciul ăsta şi să câştigăm cele trei puncte, ca să rămânem acolo, pe locul doi”, a declarat Săpunaru.

Echipa Poli Iaşi a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a 27-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.