Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, a fost mulţumit de egalul scos de echipa sa la Ploieşti, vineri, scor 2-2 cu Petrolul. Munteanu speră că prima victorie a gălăţenilor va veni în etapa viitoare, cu Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Scenariul a fost cam acelaşi ca la meciul din etapa trecută. Echipa cea mai bună a fost Oţelul Galaţi. În prima repriză a fost o singură echipă pe teren. Am avut ocazii, putea fi trei sau patru la zero. Dar o să vină şi victoriile. Poate chiar etapa viitoare. Şi ce dacă vine Rapidul? Petrolul e mai puternică decât Rapidul. I-a bătut cu 2-0. Noi ratăm mult. Un antrenor îi duce pe jucători până în 16 metri, acolo intervine inspiraţia lor. Astăzi l-au prins pe portarul advers într-o formă extraordinară. Din păcate plecăm la Galaţi cu un singur punct, dar sunt mulţumit”, a declarat Dorinel Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia Petrolul Ploieşti, în etapa a opta din Superligă. Gălăţenii au egalat de la 0-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.