Constantin Budescu, jucătorul echipei Petrolul Ploieşti, a fost supărat pentru că a fost schimbat la puţin timp după începerea reprizei secunde în meciul de luni, de pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 0-2. Budescu se gândeşte că poate pleca de la Petrolul dacă nu este dorit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima repriză bunicică pot spune, am încercat să jucăm, să marcăm. A doua repriză a fost slabă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi am pierdut practic în două minute. În repriza a doua s-au făcut câteva schimbări şi totul s-a terminat. Am fost şi supărat pentru că am fost schimbat repede, după zece minute, şi m-am dus direct la vestiare pentru că eram transpirat şi nu mai puteam intra din nou pe teren. Eu mai puteam să joc. A fost decizia lor, nu a mea. Dacă nu e nevoie de mine aici, unde eu am venit să ajut, atunci putem găsi altă cale. E şi plecarea de la Petrolul o variantă! Mie îmi place să joc fotbal acolo unde oamenii stau lângă mine şi mă susţin, nu să fiu schimbat după zece minute. Ba nu joc, ba sunt schimbat, dacă e o problemă, pot să plec”, a declarat Constantin Budescu după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-2.

Echipa FC Voluntari a învins luni, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.