Dorinel Munteanu, antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, consideră că elevii săi au primit foarte uşor golurile din meciul de vineri, cu FC Voluntari, scor 2-2, şi spune că nu înţelege de ce suporterii gălăţeni nu au salutat echipa la finalul meciului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut foarte multe ocazii, nu am ce să le reproşez băieţilor decât fazele golurilor primite. Am luat goluri de cascadorii râsului.  Nu cred că este un antrenor mai supărat decât mine în seara aceasta. Nu poţi să domini jocul şi să faci egal pe teren propriu cu o echipă care nu a avut nici o ocazie. Sigur, nu doar Stoian a fost vinovat la faza golului, au mai fost nişte „specialişti” cu care trebuie să discut. Nu suntem echipa păcii, atât putem acum, vor veni şi victoriile. Chiar şi suporterii noştri, astăzi, nu ştiu de ce ne-au respins, pentru că ei trebuie să fie lângă echipă la bine şi la rău, dar când ne-am dus la ei să-i salutăm după meci…

Mai sunt multe jocuri de jucat. Eu cred că jocul nostru a plăcut multor oameni, o să vină şi victoria. Nu a venit în seara asta, dar o să vină. Problema noastră este că primim foarte uşor golurile”, a declarat Dorinel Munteanu.

Echipa Oţelul Galaţi a încheiat vineri la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul disputat în compania formaţiei FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a şaptea din Superligă. Ilfovenii au egalat în numai trei minute.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.