Formaţia Olympique Lyon a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa OGC Nice, într-un meci din etapa a XXXIV-a a campionatului Franţei, întrerupt timp de şase minute în repriza a doua din cauza hârtiilor aruncate de suporteri pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 18, prin Germain. Olympique Lyon a egalat prin Lacazette, în minutul 83.

În minutul 24, de la Lyon a fost eliminat Maxwell Cornet. Suporterii echipei gazdă au reacţionat aruncând cu numeroase obiecte în direcţia porţii grupării oaspete.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Din minutul 71, jocul a fost întrerupt timp de şase minute pentru eliberarea unei părţi a terenului pe care au ajuns numeroase hârtii aruncate tot de fanii gazdelor.

Partidele PSG – Caen, Bordeaux – Angers, Ajaccio – Lille, Lorient – Toulouse, Bastia - Saint-Etienne şi Troyes – Reims sunt programate sâmbătă, iar meciurile Nantes – Montpellier, Rennes – Guingamp şi Monaco – Marseille vor avea loc duminică.

Echipa Olympique Lyon se află pe locul doi în clasament, cu 56 de puncte. Lider este PSG, cu 83 de puncte. OGC Nice ocupă locul 4, cu 54 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.