Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după meciul cu Lazio Roma, pierdut cu scorul de 0-1, că s-a văzut clar diferenţa de nivel dintre cele două formaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Au ajuns în zece că am făcut noi ceva bine, nu că au greşit ei. E clar că nivelul lor e mult prea mare, se vede din avion. Puteau să joace şi în nouă... S-a văzut diferenţa de valoare. N-au avut multe ocazii, 2-3 şi au dat un gol. Aici se vede cât sunt de valoroşi. Lipsa de valoare se vede clar între noi şi Lazio. Savic şi Immobile, ei doi practic ne-au bătut singuri. Jucătorii, n-am ce să le reproşez, au dat sută la sută. Dar noi uităm că jucăm cu Lazio. Să fim realişti”, a spus Petrescu.

El a precizat că în retur Lazio este favorită, însă în fotbal se poate schimba situaţia oricând. “Cei de la Lazio sunt favoriţi, dar fotball e fotbal. Noi vom încerca să câştigăm. Problema e că peste două zile jucăm meci important”, a mai afirmat tehnicianul.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Lazio Roma, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Conference League. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.