Nicolae Dică, antrenorul echipei FCU Craiova, ştie că formaţia sa trebuie să înceapă să câştige meciuri, pentru că oltenii nu au nici un punct în clasament, însă nu înţelege cum – cu trei goluri marcate – formaţia sa nu a reuşit să câştige nici măcar un punct.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima repriză a fost una în care am dominat. Am reuşit să aducem multe mingi în faţa porţii, am încercat să punem presiune, dar la primul lor şut pe poartă am primit gol. La 3-2 pentru noi le-am transmis jucătorilor mei să fim o echipă scurtă agresivă, dar nu s-a întâmplat. Am avut o atitudine ok, dar vreau mai mult de la jucătorii mei. Ca să joci un fotbal bun, trebuie să faci ambele faze. Din păcate nu am reuşit să scoatem nici măcar un punct. Am marcat trei goluri şi nu numai că nu am câştigat, dar nici nu am luat punct. Am primit goluri foarte uşor. Trebuie să ne gândim la ce avem de făcut pe viitor. Trebuie să ne trezim rapid şi să începem să câştigăm meciuri şi începând de la jocul următor să facem acest lucru”, a declarat Nicolae Dică după înfrângerea suferită pe teren propriu vineri, 3-4 cu U Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.