Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, crede că formaţia sa mai are lucruri de îmbunătăţit în joc şi speră să joace derbiul cu Dinamo în Ghencea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Le-am făcut pe toate, am şi ratat o ocazie imensă, dar per total a fost un joc bun, pe o căldură infernală. Chiar am simţit-o. Important este că am început bine, am marcat trei goluri, cred că trei ani nu am mai început cu o victorie.

Nu le-am dat nicio şansă, ne-am simţit puternici. Această victorie ne va da o încredere foarte mare, mai ales că jucăm un derby etapa viitoare.

Am ieşit pentru că la acel penalti am căzut prost şi am simţit o durere la spate, am vorbit cu Elias şi s-a decis că e mai bine să ies.

Băluţă e nou la noi, dar a prins cantonamentul şi este foarte important pentru un jucător nou. Trebuie să mai creştem în joc, este primul meci şi au fost greşeli, dar vrem să ne îmbunătăţim jocul. Nu ne afectează unde jucăm derby-ul, suntem cu gândul la acel meci, nu la locul unde jucăm. Dar da, visez să mă întorc în Ghencea şi sper să fie din următorul meci”, a declarat Florinel Coman după meciul câştigat duminică la Tg. Jiu, cu FCU Craiova, scor 3-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.