Darius Olaru, mijlocaşul echipei FCSB, crede că echipa sa a depăşit momentul mai slab de la Arad după victoria cu 3-0 de sîmbătă, obţinută împotriva fornaţiei Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O seară foarte bună. Am reuşit să ne facem jocul şi important este că am câştigat trei puncte foarte importante. Mă bucur că mi-a ieşit jocul până acum şi sper să continui pe aceeaşi linie şi să-mi ajut echipa.  Am văzut că înainte de meci foarte multă lume o vedea pe Craiova favorită, dar ştiam că toţi cei care vor intra pe teren în locul celor suspendaţi sau accidentaţi vor da totul, pentru că avem o echipă bună. Cred că Octavian Popescu merita să fie convocat la naţională.  Şi Compagno merita un gol în această seara, am gândit jocul de azi în aşa fel să ne legăm mereu de el, să ne ofere ocazii”, a declarat Darius Olaru

Echipa FCSB a învins  sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a Superligii.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.