Florinel Coman, atacantul echipei FCSB, a declarat, luni seară, că nu a avut emoţii după ce formaţia sa a fost egalată de Sepsi, deoarece coechipierii săi erau decişi să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost un meci consistent. Puteam închide meciul în prima repriză, am avut multe ocazii pe care nu le-am fructificat. Important e că am intrat montaţi să câştigăm meciul în a doua repriză. Ne-am aşteptat ca ei să înceapă tare, au fost 25 de minute în care nu ne-a ieşit jocul. Lăsăm lucrurile să se întâmple şi vedem unde ne vom afla la finalul sezonului. Eram sigur că bate Farul pe Rapid, altceva nu vreau să spun, pentru că nu îmi stă în caracter. În aceste trei meciuri care mai sunt nu mai contează jocul ci doar să luăm cele trei puncte. Noi asta vrem să ducem titlul în ultima etapă acasă, să îl sărbătorim împreună cu fanii”, a declarat Florinel Coman.

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.