Ştefan Târnovanu, portarul echipei FCSB, crede că echipa sa are şanse de calificare la meciul din Danemarca, după egalul de joi, de pe teren propriu, cu Nordsjaelland, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O echipă care pasează foarte bine. Sperăm ca în meciul următor să facem presingul mai bine şi să ne calificăm. Eu sunt optimist. Dacă facem presingul mai bine, or să vină şi ocaziile şi sperăm să marcăm. Norocul face parte din fotbal, bara e a mea, a portarului. Dacă nici bara nu te mai salvează…

Nu suntem favoriţi, dar eu sper că ne calificăm. Suporterii au fost minunaţi, ne-au încurajat tot timpul, îi aşteptăm alături de noi în Ghencea, pe Arena Naţională, oriunde jucăm.

Din ce am auzit, din ce spuneau băieţii, se pare că un penalti a fost, dar eu nu am văzut şi nu pot să vorbesc despre asta. Nu ştiu dacă e cel mai slab meci, dar e o echipă cel puţin ciudată. Nu am întâlnit anul ăsta o echipă care să ne paseze atât de mult”, a declarat Ştefan Târnovanu.

Andrea Compagno, atacantul echipei FCSB, speră şi el că bucureştenii pot obţine calificarea în deplasare:

„Trebuie să câştigăm calificarea acolo. Echipa a jucat bine a avut ocazii, dar trebuie să ne calificăm acolo. Toată lumea ne-a dat ca pierzători şi azi, părea că echipa adversă e mai bună decât noi, însă nu a fost aşa”, a declarat Compagno.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.