Florin Farcaş, antrenorul echipei FC Bihor, este mulţumit de evoluţia elevilor săi în meciul pierdut miercuri, în Cupa României, 0-2 cu FCSB şi speră ca suporterii să susţină echipa şi la meciul cu Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din puncte de vedere a ceea ce a însemnat acest joc, a fost un eveniment. Am adus la Oradea una din cele mai iubite echipe din România şi dintre cele mai valoroase. Putem să spunem că a fost presiune pe noi pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Cred că aceşti copii au făcut un meci bun, s-au ridicat la valoarea competiţiei şi îi felicit. Îi mulţumim d-lui Emeric Ienei că a făcut un efort şi a fost prezent la meci, dar şi acestui public minunat care ne-a susţinut.

Sperăm ca şi la meciul cu Dinamo să fe tot atât de mulţi spectatori şi să susţină această echipă frumoasă”, a declarat antrenorul orădenilor, Florin Farcaş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.