Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, a fost supărat pe arbitrul Adrian Cojocaru, cel care a acordat trei penaltiuri pentru FC Argeş în meciul de luni, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă întreb, Cojocaru de ce a mai venit la acest meci? Dacă toate deciziile pe care le-a luat el au fost proaste, de ce a mai venit? Dacă nu era VAR-ul... Ce a mai căutat ăsta? Mai bine puneam doi tuşieri şi ăia de la VAR, de sus, la orice contact decidea VAR-ul... Aici VAR-ul a decis! Contact în careu... Păi câte contacte sunt în careu, pentru o asemenea fază să dai penalti! La un meci din ăsta, decisiv. E bătaie de joc. La toate trei... Păi şi la primul, a atins mingea şi după aia a fost... şi la al doilea, o atingere... noi câte faulturi am avut? Şi la Postolachi, l-a omorât ăla. Şi în faţa lui!

În situaţia de faţă trebuie să dai trei-patru goluri ca să fii siguri că o să câştigi! Echipa asta cam e vânată... Am vrut să retrag jucătorii, să vorbesc cu ei, nu să opresc.... Păi ce făceam? Pierdeam cu 3-0. Aşa am făcut un egal. Dacă ei se bucură aşa tare înseamnă că ştiu ceva. Se bazează ei pe ceva!”, a declarat Rednic.

Echipa UTA Arad a încheiat la egalitate luni, în deplasare, scor 2-2, cu formaţia piteşteană FC Argeş, într-un meci al etapei a 7-a din play-out-ul Superligii. Gazdele au primit trei lovituri de la 11 metri, antrenorul arădenilor a vrut să retragă echipa de pe teren, iar golul egalizator s-a marcat în minutul 90+14.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.