Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FC Argeş, se bucură că echipa sa mai are încă şansă de rămânere în Superligă după victoria de vineri seara, 3-0 cu Petrolul, dar este conştient că piteştenii nu au rezolvat nimic şi că urmează barajul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă bucur că am reuşit să marcăm şi că mergem la baraj. Îmi doream o victorie şi după cât am suferit în acest campionat cred că meritam şi noi un rezultat bun ca să încânte şi publicul din tribună. Jucătorii au realizat că nu asta e valoarea lor şi nu ăsta este locul pe care trebuie să termine meciul.

Trăim periculos de când am venit aici, acest play-out a fost ca un rolller coaster. Te duci ba sus, ba jos. Am avut nişte trăiri intense, de la agonie la extaz. Mă bucur că am reuşit să mai avem o şansă să rămânem în Liga 1 pentru că, până la urmă nu am rezolvat nimic, ne bucurăm în seara asta,  dar mâine avem antrenament”, a declarat Vintilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.