Tehnicianul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 0-2, că în prima parte a jocului nu prea a văzut implicare la jucătorii săi şi că golurile au venit pe greşelile formaţiei arădene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În prima parte am avut multe pase greşite şi n-am prea văzut implicare. A fost şi ezitarea portarului şi Dinamo a punctat. Cred că ne-a surprins agresivitatea celor de la Dinamo. N-au avut atitudine şi i-am atenţionat la şedinţă când am făcut analiza. Au pus presiune pe noi, dar golurile au venit strict pe greşelile noastre. N-am contat deloc în prima parte, n-am avut nicio ocazie! Performanţele pe care le-am avut ca antrenor şi jucător nu mi le poate schimba nimeni. Unii jucători au jucat cu postul. Le-am spus jucătorilor că trebuie să dea totul pentru UTA şi să demonstrezi până la capăt. Nimeni nu se aştepta ca noi să câştigăm în play-out, dar le-am spus clar că mă interesează atitudinea din ultimul meci”, a spus Rednic, potrivit primasport.ro.

Echipa UTA Arad a fost învinsă cu scorul de 2-0 de Dinamo, duminică, în ultima etapă a play-out-ului Superligii.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.