Alexandru Mitriţă şi Andrei Ivan, jucătorii echipei Universităţii Craiova, recunosc faptul că oltenii au jucat slab în prima repriză, dar s-au redresat după pauză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am început puţin temători prima repriză, la pauză am avut o discuţie în vestiar şi asta s-a văzut în partea secundă. Suntem fericiţi că am câştigat. Dinamo  are o echipă puternică, aţi văzut cum a jucat. Ne bucurăm că am luat cele trei puncte. Despre campionat, ne dorim acest trofeu dar nu vrem să ne gândim acum, este departe, mai e foarte mult până atunci. O să luăm fiecare meci în parte. Cu siguranţă, cu toţii putem mai mult, avem timp să ne integrăm, să ne cunoaştem mai bine. Fotbalul este frumos atunci cand ai suporterii alaturi de tine, de aceea m-am şi întors în ţară”, a declarat Alexandru Mitriţă după victoria ovţinută vineri seara, la Bucureşti, cu Dinamo, scor 2-0.

„În prima repriză nu am intrat pe vârfuri, dar nu a fost să fie! Nu ne-a ieşit nimic, am pierdut foarte multe mingi la centrul terenului şi asta s-a văzut. Şi eu joc pe o poziţie nouă pentru mine, nu am mai jucat de mult timp acolo”, a spus şi Andrei Ivan, autorul unuia dintre golurile victoriei craiovenilor cu Dinamo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.