Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, crede că formaţia sa a avut un joc mai bun în meciul pierdut luni seara, pe teren propriu, în faţa lui Sepsi OSK, scor 0-3. Burcă este de părere că Dinamo se află pe un drum bun, cu limitările impuse de situaţia de la club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La Dinamo e tot timpul presiune. Astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Cred că scorul este total nedrept, injust. Arată o diferenţă mult prea mare, iar pe teren nu a fost aşa. Am controlat meciul, am avut ocazii. Ca să baţi astfel de echipe trebuie ca în momentele cheie să iei deciziile bune şi noi nu am luate deciziile bune. Eu ştiu că lumea îşi pierde răbdarea, dar eu trebuie să rămân calm, lucid şi să văd realitatea. Anul trecut am pornit de la nimic şi am ajuns foarte departe. Acum treuie să ofer soluţii, nu să mă plâng. Cred că dacă vom continua pe drumul ăsta, vor veni şi rezultatele. Suntem un club care nu acceptă mediocritatea”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo Bucureşti a suferit a treia înfrângere consecutivă în primele trei etape ale Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.