Florin Răducioiu, fostul atacant al echipei naţionale a României, a fost emoţionat şi surprins de mulţimea suporterilor veniţi să asiste la meciul de retragere al Generaţiei de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt copleşit de atâta admiraţie, recunoştinţă, respect pentru aceşti oameni. Pentru ceea ce am însemnat noi. Sunt cu adevărat foarte emoţionat. E o recunoştinţă din partea acestor oameni minunaţi care au venit. Cred că este un record al acestei arene. Faptul că atâta lume a venit pentru noi, să ne vadă, e o mare dovadă de recunoştinţă şi respect pentru ce am făcut noi. Este incredibil, aproape au trecut treizeci de ani. Eu mă înclin în faţa acestor oameni. Evident că am dori şi noi ca performanţa noastră să fie depăşită cât mai repede. Poate anul acesta, băieţii vor reuşi să iasă din grupe şi după care, cum am făcut şi noi, totul este posibil. Nu mai suntem tineri, nu mai este aşa uşor să ajungi în faţa porţii. dar asta trece în planul secund. După 30 de ani, încă suntem de neuitat, pentru că e o generaţie de neuitat şi prin acest eveniment, rămânem în continuare în istorie”, a declarat Florin Răducioiu pentru PRO TV.

Generaţia de Aur a făcut spectacol în meciul său de adio, sâmbătă seara, pe Arena Naţională, învingând selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.