Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi CSM Poli Iaşi au anunţat că meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuit să înceapă la ora 18.00, a fost amânat din cauza condiţiilor meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Oficial din cauza condiţiilor meteo meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior!”, este anunţul clubului ieşean, făcut pe Facebook.

Anunţul LPF este următorul:

"Având în vedere,

- Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

- Dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior".

CSM Poli Iaşi a transmis în ultimele ore imagini de  la stadion, din care se putea vedea că terenul este acoperit cu zăpadă.

Partida CSM Poli Iaşi – Astra, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, este a doua amânată în acest weekend, după ce sâmbătă nu s-a putut disputa din cauza zăpezii nici meciul  FC Botoşani – Dinamo, din play-out.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.