Tehnicianul echipei CS Mioveni, Nicolae Dică, a declarat vineri seară, după meciul cu Rapid, scor 0-0, că formaţia sa a avut noroc şi a obţinut “un rezultat mare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am făcut o primă repriză bună, cu 2-3 ocazii de a marca. Am pus presiune asupra adversarului, în câteva momente chiar am fost peste ei. În repriza a doua ne-am retras puţin şi cei de la Rapid au pus presiune pe noi. A fost o repriză mai bună a lor. Am fost norocoşi. Până la urmă este un rezultat mare, pentru că am întâlnit o echipă care luptă la câştigarea campionatului. Suntem mândri de ultimele rezultate, dar trebuie să fim modeşti. Am făcut nouă puncte în cinci etape, dar trebuie să fim modeşti şi să facem în continuare jocuri bune”, a spus Dică.

Formaţia Rapid a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa CS Mioveni, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Rapidistul Dugandzic a ratat un penalti în minutul 86.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.