Daniel Popa şi Dinu Moldovan, doi dintre jucătorii Chindiei Târgovişte, spun că pentru retrogradarea echipei sunt vinovaţi şi alţi oameni, nu doar jucătorii şi antrenorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost multe lucruri care şi-au spus cuvântul în retrogradarea noastră. Noi, jucătorii şi antrenorii, staff-u, am încercat să facem totul, dar trebuia să mai fim ajutaţi şi de alţi oameni. Suntem în echipă câţiva dâmbocişeni şi noi, de bine, de rău, jucăm cu sufletul, şi cu bani, şi fără bani, dar la străini se vede, pentru că nu au ce să pună pe masă, să trimită la familiile lor, iar asta face diferenţa. Îmi pare rău pentru echipă, pentru oraşul ăsta, care are acum şi un stadion modern”, a declarat Daniel Popa.

Dinu Moldovan a completat declaraţia coechipierului său: „Retrogradarea nu a stat doat în acest meci, a fost un play-out dezastruos, fără nici o victorie. Trebuie să trecem şi prin momente din astea. Din păcate iar am luat goluri pe două greşeli copilăreşti. Atât am putut, ne cerem scuze... Din păcate, în fotbalul românesc sunt probleme foarte grave, care afectează şi performanţa echipelor. Bani, condiţii şi restul. Cred că ar fi mai bine să mă opresc aici”, a declarat portarul Dinu Moldovan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.