Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, a fost mulţumit de efortul depus de elevii săi în meciul de sâmbătă, de la Cluj, cu CFR Cluj, scor 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Au fost multe duleuri, pe care în proporţie de 80 la sută le-am câştigat. Prima repriză a fost  mai echilibrată. Putem să fim mulţumiţi de acest punct. Băieţilor nu am ce să le reproşez, au depus efort. E prima oară când jucăm cu trei fundaşi. Ne-am apărat destul de bine şi nu am luat gol. Şi cu şansă, şi cu Florin, care a avut două intervenţii. Per ansamblu sunt mulţumit. Am jucat totuşi cu CFR. Urmează meciul cu Sibiul, de acasă sau de unde om juca, la Oradea, şi încercăm să câştigăm”, a declarat Mircea Rednic.

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu UTA Arad, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.