Tehnicianul formaţieii Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-0, că i-a plăcut prestaţia elevilor săi, el precizând că echipa are acum “un moral extraaordinar de bun”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne gândim acum opt ani când am retrogradat şi am pierdut aici penultimul meci. S-a întors roata. Mă bucur foarte mult. A trebuit să schimbăm doi jucători neprevăzut, a fost greu. Mi-au plăcut băieţii, au avut atitudine mai multă şi mi-a plăcut cum au acoperit spaţile. Mă bucur mult. Sunt sigur că victoria asta, dacă noi vom juca astfel, cu această atitudine şi dorinţă, putem face lucrri frumoase. Am o echipă bună, compettivă. Nu era un meci decisiv, ne bucurm pentru că e a patra victorie şi mergem înainte cu un moal extraordinar de bun pentru că nu este uşor să câştigi aici la CFR”, a spus Bergodi.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Rapid, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.