Fotbalistul echipei CFR Cluj, Cristian Manea, a declarat joi seară, după meciul cu Lazio, scor 0-0, că el şi colegii săi nu s-au gândit la eventualele prime şi au “ieşit cu capul sus” din Conference League, dar voiau să se califice în faza următoare a competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La acea fază a lui Krasniqi, am văzut mingea în poartă. Era incredibil dacă marcam. Mister ne-a spus că putem face pressing şi că aşa le putem lua mingea. Acest meci ne-a dat speranţe pentru viitor. Dacă vom juca aşa şi în campionat, va fi greu pentru adversarii noştri. Am jucat cu o echipă foarte bună, cu jucători formidabili. Am ieşit cu capul sus, dar noi voiam să ne calificăm. A fost o atmosferă incredibilă. Nu ne-am gândit nicio secundă la primă. Dădeam toţi banii dacă ne calificam”, a spus Manea.

Echipa CFR Cluj a fost eliminată de formaţia Lazio Roma, joi seară, în play-off-ul Conference League, terminând la egalitate meciul retur cu italienii, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, scor 0-0. În tur, la Roma, în urmă cu o săptămână, scorul a fost 1-0 pentru Lazio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.