Meciul AS Roma – CFR Cluj, contând pentru etapa a treia a grupei A a Ligii Europa, a început, joi seară, pe Stadionul Olimpic din Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două echipe evoluează în următoarele formule:

AS Roma: Pau Lopez – Fazio, Ibanez, Kumbulla – Bruno Peres, Veretout, Cristante, Spinazzola – Villar, Mkhitaryan – Borja Mayoral. Antrenor: Paulo Fonseca.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Manea, Ciobotariu, Camora – Itu, Hoban, Djokovic - Deac, Debeljuh, Rondon. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul este arbitrat de slovenul Matej Jug, ajutat de Matej Zunic şi Manuel Vidali. Arbitru de rezervă este David Smajc.

În aceeaşi grupă se va disputa, de la ora 22.00, partida Young Boys – ŢSKA Sofia.

După două etape, CFR Cluj este lider în clasament, cu patru puncte, la egalitate cu echipa de pe locul doi, AS Roma, dar cu un golaveraj mai bun. Poziţia a treia este ocupată de Young Boys Berna, cu un punct, la pe ultimul loc este ŢSKA Sofia, tot cu un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.