În cadrul evenimentului Sports Festival, aflat la ediţia a III-a, va fi organizat un meci demonstrativ de fotbal între o echipă a României şi o selecţionată mondială, jucătorii participanţi fiind prieteni şi foşti coechipieri de-ai lui Adrian Mutu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida va avea loc la 13 iunie 2020, pe Cluj Arena şi va reprezenta practic meciul de retragere al lui Mutu.

"Sunt foarte onorat că fac parte din acest priect, un proiect care m-a convins, pentru că am mai avut alte oferte de a face acest meci de retargere. Vrem să le oferitm tinerilor şi copiilor posibilitatea de a-i cunoaşte mai de aproape pe aceşti mari jucători. Vor fi pe teren naţionala României în care a jucat Adrian Mutu şi prietenii lui Adrian Mutu, foştii mei colegi de la echipe şi jucători împotriva cărora am jucat, unii dintre ei aflaţi încă în activitate. Mi-e dor de echipa naţională şi mi-e dor să joc fotbal", a declarat Mutu, într-o conferinţă de presă.

Între participanţi se vor număra, printre alţii, Mirel Rădoi, Andrea Pirlo şi Francesco Totti, care au confirmat prezenţa.

La eveniment ar putea participa şi Zlatan Ibrahimovic, acum la LA Galaxy.

"Discut şi cu el, Ibra este încă în activitate, în SUA, să vedem dacă are posibilitatea să vină. Aşteptăm o confirmare cât mai rapidă", a precizat Mutu.

În vârstă de 40 de ani, Mutu, care are 77 de selecţii la naţională şi 35 de goluri marcate, s-a retras din cariera de fotbalist în 2016. El a evoluat la echipe ca FC Argeş, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Fiorentina, Chelsea, Juventus, Cesena, Ajaccio şi Petrolul.

După retragere, Mutu a optat pentru o carieră de antrenor, el pregătind acum echipa de tineret a clubului Al Wahda din Emiratele Arabe Unite

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.